LolligbolligBal

Het concept

Deze ballen zijn een samensmelting van onze werkelijkheid die schuurt, eenzaam is, zwaar en vol van onrecht. En de werkelijkheid die vol is van schoonheid, vreugde. licht en verbinding. De witte puurheid van de bal staat tegenover het gewicht in je handen, de vorm die met de bal verbonden is kil en sierlijk tegelijk.

De LolligbolligBal is een zichtbare reminder voor mij dat deze tegenstelling werkelijkheid is en dat ik dat mag laten binnenkomen zonder dat ik onverschillig of wanhopig word.

Want deze LolligbolligBallen zijn er ook om daadwerkelijk onrecht te bestrijden. Ze zijn mijn druppel op een gloeiende plaat, het lijkt misschien zinloos en te klein tegenover het onrecht in deze wereld. Maar deze druppel van schoonheid en recht wil ik samen met jou laten vallen als teken van hoop dat het anders kan, moet en zal worden voor vrouwen in deze wereld. Als we allemaal onze druppels laten vallen zal de plaat ooit afkoelen. Dus laten we niet wachten tot aan ander het doet, vandaag is het moment om te beginnen!

Van iedere verkochte LolligbolligBal gaat er 10 euro naar Scharlaken Koord (www.scharlakenkoord.nl) om prostituees te helpen om uit de prostitutie te komen als ze dat willen.

De verkoopprijs van de LolligbolligBal is € 18,50 excl. verzendkosten. Duur? Misschien wel, maar op deze manier kunnen we onze druppel van 10 euro laten vallen EN kan de volgende LolligbolligBal gemaakt worden.

Je kunt ook een workshop LolligbolligBal boeken, een korte overdenking helpt jou bewust worden door welk onrecht je geraakt wordt en waar JIJ concreet verschil voor wil maken. Vervolgens maak je als reminder samen met de groep je eigen LolligbolligBal. Ook hier gaat 10 euro per deelnemer naar Scharlaken Koord. Meer info hierover? Stuur een mailtje naar adriannerook@outlook.com.

Doe mee en bestel een Lolligbollig bal!

Terug naar shop