Shop

Welkom in mijn mini-shop!

Hou je van uniek, kleinschalig en inspirerend?

Dan zit je hier goed. Alle producten zijn eigenhandig gemaakt en ontworpen. Je vindt hier o.a. het LolligbolligBal concept, een inspirerend gedichtenmagazine, de kleihuisjes van “feels like home” en A4 posterserie Leef!

Leuke items voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Ik doe er mijn best voor dat jij je product binnen drie werkdagen in huis hebt. Wil je dat ik een persoonlijk schilderij of beeld voor je maak? Dat kan natuurlijk ook. Contact daarover opnemen kan hier.

Posterserie Leef!

Zijn ze niet prachtig?! Deze posters zijn een beeld van ademhalen, bloei, vrijheid om te dansen en de ander je die warmte geeft. Ze herinneren ons aan wie we diep van binnen zijn. En hebben we dat niet allemaal nodig?

Mooi om jezelf of een ander cadeau te geven.

De posterserie Leef! bestaat uit 4 verschillende posters van A4 formaat. De slideshow preview geeft een goed beeld van de kwaliteit van de posters. Klik hier.

Per stuk te bestellen voor € 6,95 incl. verzendkosten. Bestel je de hele set dan betaal je € 22,50 i.p.v. € 27,80. Vermeld bij je bestelling duidelijk het woord op de poster(s) die jij wil bestellen. NB. de poster met de stad heet zonlicht.

LolligbolligBal

De druppel op een gloeiende plaat.

De lolligbolligBal staat symbool voor een werkelijkheid die schuurt, de ongelofelijke schoonheid van onze wereld schuurt met de diepte van de ellende die ook zichtbaar is. De LolligbolligBal verbindt die twee werelden in zichzelf. Bekijk hier de slideshow van alle gemaakte LolligbolligBallen.

Van iedere verkochte LolligbolligBal gaat er 10 euro naar Scharlaken Koord (www.scharlakenkoord) om prostituees te helpen om uit de prostitutie te komen als ze dat willen. Het maken en ontwerpen is mijn gift in tijd en energie, het meest kostbare wat ik kan geven.

Lees hier meer over het concept LolligbolligBal, de druppel op een gloeiende plaat.

De verkoopprijs van de LolligbolligBal is € 18,50 excl. verzendkosten. Duur? Misschien wel, maar op deze manier kunnen we onze druppel van 10 euro toevoegen en kan de volgende LolligbolligBal (maakkosten € 8,50) gemaakt worden.

Be Love-d

Een inspirerend gedichtenmagazine met gedichten die zijn ontstaan in de stilte. Deze gedichten zijn het gevolg van mijn reis van stilte-hater naar stilte-liefhebber. Lezers beschrijven het magazine als verrassend, inspirerend, krachtig, puur en kwetsbaar. Sneak preview? Klik hier.

Inhoud: 32 pagina’s.

Prijs: €10,95 incl. verzendkosten.

“Feels like home”

Deze handgemaakte huisjes zijn zo leuk om cadeau te geven aan jezelf of iemand anders Eenvoudig en mooi om neer te zetten als reminder om thuis te zijn bij jezelf. Ieder huisje is handgemaakt en uniek. Ze zijn te verzenden als brievenbuspakketje.

Materiaal: klei, acryl en vernis.

Prijs: € 8,90,- per stuk excl. verzendkosten. Verzendkosten a € 4,10 via Post NL. Totaalprijs incl. verzenden € 13, 00.

Op je bestelling zijn natuurlijk de standaard algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Je kunt ze hier nalezen.