Shop

Welkom

Hou je van uniek, kleinschalig & inspirerend?

Dan is mijn webshop echt iets voor jou. Alle producten zijn handmatig ontworpen en gemaakt door mij. Je vindt hier o.a. LolligbolligBallen, een gedichtenmagazine met vreugdevolle gedichten, de kleihuisjes van “feels like home” en A4 posterserie Leef!

Neem je een kijkje?

Ik doe er mijn best voor dat jij je product binnen drie werkdagen in huis hebt. Wil je dat ik een persoonlijk schilderij of beeld voor je maak? Dat kan natuurlijk ook. Contact daarover opnemen kan hier.

(T)huisje

Een setje van drie eenvoudige, ruwe huisjes met een gouden hartje. Mat afgelakt, formaat per huisje is 2 cm bij 3 cm. Ze zijn leuk om aan jezelf of iemand anders cadeau te doen.

Prijs is € 8,90 per setje, excl. verzendkosten.

Is dit setje (T)huisjes precies wat je zoekt? Wacht dan niet te lang, er zijn maar drie setjes en op=op.

LolligbolligBal

De druppel op een gloeiende plaat.

De lolligbolligBal staat symbool voor een werkelijkheid die schuurt, de ongelofelijke schoonheid van onze wereld schuurt met de diepte van de ellende die ook zichtbaar is. De LolligbolligBal verbindt die twee werelden in zichzelf. Bekijk hier de slideshow van alle gemaakte LolligbolligBallen.

Van iedere verkochte LolligbolligBal gaat er 10 euro naar Scharlaken Koord (www.scharlakenkoord) om prostituees te helpen om uit de prostitutie te komen als ze dat willen. Het maken en ontwerpen is mijn gift in tijd en energie, het meest kostbare wat ik kan geven.

Lees hier meer over het concept LolligbolligBal, de druppel op een gloeiende plaat.

De verkoopprijs van de LolligbolligBal is € 18,50 excl. verzendkosten. Duur? Misschien wel, maar op deze manier kunnen we onze druppel van 10 euro toevoegen en kan de volgende LolligbolligBal (maakkosten € 8,50) gemaakt worden.

Posterserie Leef!

Zijn ze niet prachtig?! Deze posters zijn een beeld van ademhalen, bloei, vrijheid om te dansen en de ander je die warmte geeft. Ze herinneren ons aan wie we diep van binnen zijn. En hebben we dat niet allemaal nodig?

Mooi om jezelf of een ander cadeau te geven.

De posterserie Leef! bestaat uit 4 verschillende posters van A4 formaat. De slideshow preview geeft een goed beeld van de kwaliteit van de posters. Klik hier.

Per stuk te bestellen voor € 6,95 incl. verzendkosten. Bestel je de hele set dan betaal je € 22,50 i.p.v. € 27,80. Vermeld bij je bestelling duidelijk het woord op de poster(s) die jij wil bestellen. NB. de poster met de stad heet zonlicht.

Be Love-d

Een inspirerend gedichtenmagazine met gedichten die zijn ontstaan in de stilte. Deze gedichten zijn het gevolg van mijn reis van stilte-hater naar stilte-liefhebber. Lezers beschrijven het magazine als verrassend, inspirerend, krachtig, puur en kwetsbaar. Sneak preview? Klik hier.

Inhoud: 32 pagina’s.

Prijs: €10,95 incl. verzendkosten.

Op je bestelling zijn natuurlijk de standaard algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Je kunt ze hier nalezen.