Wie ben ik?

Altijd weer een zoektocht om jezelf en je verhaal in woorden te vatten.. Maar ik ga mijn best voor je doen. Ik sta enthousiast en open in het leven. Ik hou van uitdaging en afwisseling. Ik heb met vallen en opstaan geleerd dat het leven niet in vandaag past, dus leef en werk ik zoveel mogelijk vanuit rust. Dat betekend dat ik keuzes maak die in onze huidige snelle maatschappij behoorlijk tegendraads zijn. Tijd nemen, aandacht hebben voor mezelf, de mensen om me heen en mijn omgeving zijn voor mij belangrijke waarden.

Wij thuis.. twee prachtige dochters en een leuke vent. Ik ben een geluksvogel met deze schatten om me heen. Ze zijn onmisbaar voor mij. Met hen om me heen is het leven goed. #dankbaar

Diversiteit past bij mij. Daarom bestaat mijn bedrijf uit drie elementen, creëren, spreken en coachen. Hierin zet ik mijn expertise in om mijn kunstwerken te maken, in mijn spreken mensen te prikkelen en te inspireren of coach ik mijn klanten om in huis opnieuw balans te vinden tussen zichzelf en hun spullen.

En verder…. ?

Spelen is belangrijk, het proces is het doel, lezen is reizen en maakt mijn horizon wijder, aan de zee spoelt mijn hoofd leeg en haal ik adem, warme en kruidige smaken maken me blij, hardlopen is lekker, buiten zijn onmisbaar, koffie essentieel, koken en huis inrichten is leuk, filosoferen met vrienden en wijnen is genieten, stilte en eenzaamheid is mezelf beter leren kennen.

Haast maakt kunstenaars en heiligen kapot

(Abt Christopher Jamison)