Spreekt

Er zit kracht in onze woorden, als we spreken geven we uiting aan wat er van binnen leeft. Niet alleen in daden, ook in woorden wordt zichtbaar wie we zijn. Woorden zijn als zaden die je zaait in het hart van de ander. Goede woorden horen en spreken is belangrijk voor onze groei en bloei

Ik spreek daarom graag voor groepen om mensen te inspireren. Onderwerpen die dichtbij mijn hart liggen zijn gerechtigheid, geliefd leven, creativiteit, leven vanuit rust en dankbaarheid. In al die thema’s proef ik Gods liefde en wijsheid voor ons. Ze zijn ook allemaal onderdeel van mijn eigen levensreis en levenslessen, ik spreek dus vanuit mijn ervaring en kennis over deze thema’s in combinatie met Gods woord.

Ik vind het leuk om het spreken te combineren met een creatieve workshop of een heerlijke wandeling.

Wat mag je verwachten als je me hoort spreken? Van mijn hoorders krijg ik vaak terug dat ze meegenomen worden in het verhaal en het als het ware mee beleven. Enthousiasmerend, inspirerend, uitdagend en prikkelend zijn woorden die mijn luisteraars gebruiken om te omschrijven hoe ze mijn spreken ervaren. Voor Arise LIFE is dit inspiratie-filmpje opgenomen, dus als je het leuk vindt kun je die hier terugkijken.