Shop

Een klein winkeltje op mijn website leek mij een leuke toevoeging. Hou je van uniek, kleinschalig en inspirerend? Dan zit je hier goed!

Je vindt hier o.a. een inspirerend gedichtenmagazine, de kleihuisjes van “feels like home” en A4 posterserie Leef! Leuk voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Ik doe er mijn best voor dat jij je product binnen drie werkdagen in huis hebt. Wil je dat ik een schilderij of beeld voor je maak? Dat kan natuurlijk ook. Contact opnemen kan hier.

Posterserie Leef!

De beelden en de woorden van deze posters maken me blij. Omdat ze dichtbij mijn eigen hart komen. Maar vooral om dat ze spreken over ademhalen, bloei, vrijheid om te dansen en de ander je die warmte geeft. Ze herinneren ons aan wie we diep van binnen zijn. Wil je ze in het groot zien? Klik dan hier.

Mooi voor jezelf of om cadeau te geven.

De posterserie Leef! bestaat uit 4 verschillende posters van A4 formaat. Per stuk te bestellen voor € 6,95 incl. verzendkosten. Bestel je de hele set dan betaal je € 22,50 i.p.v. € 27,80. Vermeld bij je bestelling duidelijk het woord dat op de poster staat die jij wil bestellen. De poster met gedicht heet warmte.

Be Love-d

Een inspirerend gedichtenmagazine met gedichten die zijn ontstaan in de stilte. Lezers beschrijven het magazine als verrassend, inspirerend, krachtig, puur en kwetsbaar.

Inhoud: 32 pagina’s.

Prijs: €10,95 incl. verzendkosten.

“Feels like home”

Deze leuke huisjes zijn geweldig om kado te geven aan iemand die je een glimlach gunt. Ze zijn een uitdrukking van het thuisgevoel dat je iedereen gunt. Handgemaakt en uniek. Ze zijn te verzenden als brievenbuspakketje.

Materiaal: klei.

Prijs: € 16,- per stuk incl. verzendkosten. Prijs € 12,00 exclusief verzendkosten. Bij de betaling kun je het juiste bedrag zelf invoeren.

LENTE, meisje op schommel.

Een lief schilderijtje om van zelf van te genieten of weg te geven. Liever andere kleuren? Dat kan via een maatwerk bestelling. Dan duurt het iets langer voor je het in huis hebt. Klik op de knop maatwerk bestellen en geef je wensen door.

materiaal: acryl op linnen. Afmeting: 25 cm incl borduurring.

Prijs: € 24,95 incl. verzendkosten.

Op je bestelling zijn natuurlijk de standaard algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Je kunt ze hier nalezen.