Kunst in opdracht

Kunst raakt je hart, laat zien wat de kern is. Beelden blijven je langer bij. Kunstwerken roepen vragen op bij de kijker.

Kunst brengt het gesprek een laag dieper dan de dagelijkse gang van zaken, het zet je stil bij wat je ervaart. Kunst verbindt mensen.

Soms vraagt jouw drive, je missie of je passie om een beeld dat zonder woorden de essentie van wat jou beweegt tot uitdrukking brengt. Denk je eens in dat er in jouw leefomgeving, praktijkruimte of kantoor een kunstwerk aanwezig is dat dit zichtbaar maakt voor iedereen die binnen komt.

“Ik kijk met ontroering naar het kunstwerk dat Adrianne gemaakt heeft, het geeft mijn liefde voor de gebroken mens zo goed weer. Zo bijzonder om mijn eigen handen te zien terwijl ze een gebroken hart omvatten. Het drukt zo de essentie uit van wat ik doe in mijn coaching” Yvonne.

Als kunstenaar maak ik graag voor jou het kunstwerk dat jouw essentie, jouw drive en missie zichtbaar uitdrukt. Als een zichtbare reminder voor jezelf waarom jij doet wat je doet en als gespreksopener voor bezoekers,

Heb jij behoefte aan een een visualisatie van jouw (bedrijfs)missie? Of heb je behoefte aan een unieke gespreksopener? Dan praat ik graag met jou onder een het genot van een kopje koffie verder over de mogelijkheden.