Atelier@home

Misschien herken je het wel, je houdt er van om creatief bezig te zijn, maar gunt je zelf de tijd niet. Je wil je vaker ontspannen door te creëren, maar thuis is er te veel afleiding. Workshops zijn leuk, maar je houdt niet zo van drukte, of je hoofd of je agenda zit te vol en het komt er niet van…. Kortom, net even te veel drempels die je tegen houden. Herken je jezelf hierin? En heb je een klein zetje nodig om over die drempel te stappen? Dan is Atelier@home echt iets voor jou. Relaxt, creatief, laagdrempelig en spelen zijn de kernwoorden van deze ochtenden.

Gun jouw creatieve kant de ruimte, kom naar de Atelier@home ochtend. Er is plaats voor maximaal twee personen. Tijdens de ochtend ligt er klei, schildermaterialen & ijzerdraad voor je klaar om mee aan de slag te gaan. Wil je bezig met iets wat je al langer wil maken? Dat kan ook, gewoon wat spulletjes daarvoor meenemen en je kunt er mee aan de slag.

Verder laten we onze prestatielat lekker op de grond vallen, het gaat niet om resultaat tijdens Atelier@home. Plezier en ontspanning tijdens het maken is het belangrijkst en in zichzelf al uitdaging genoeg in deze drukke en vreemde tijden.

Rust, koffie/thee met wat lekkers, inspiratie en materialen wachten op jou en je creatieve kant! Kom je ook?

Opgeven is noodzakelijk, want vanwege covid-19 staan de hapjes/koffie/thee per persoon klaar en is handgel aanwezig. De afstand is met 2 personen in het atelier goed te houden. Mondkapjes is niet verplicht, maar wel mogelijk. Voel je je daar prettig bij, dan kun je dat hier onder in het opmerkingenveld aangeven. Voel je je niet fit? Dan graag even afmelden, dat is natuurlijk kosteloos!

Data in 2021: na de lockdown weer mogelijk! check de mogelijkheden dan of stuur een mailtje dan laat ik het je weten!

Tijden: 9:30 tot 11:30.

Kosten: € 15,00 per ochtend. Je kunt met pin afrekenen.