Cadeaubon Atelier@home

Kom je spelen?


Spelen is een bezigheid die men niet ernstig genoeg kan nemen.

Jacques- Yves Cousteau

Cadeaubon Atelier@home Kom je spelen?!

Weet je nog? Hoe leuk het was als kind om samen te spelen? Samen opgaan in je spel is nog leuker dan alleen.

Door deze cadeaubon kun je jezelf en die ene goede vriend, vriendin, zus of familielid een heerlijk speelmoment kado doen.

Wat is Atelier@home “kom je spelen?!” dan?

Een ochtend heerlijk creatief bezig zijn, opgaan in het proces van het maken zelf. Geen lat, geen doel, alleen spelen met creatieve materialen. Kernzin? Het hoeft niet iets te worden voor het iets is. Natuurlijk mag er iets moois ontstaan, wat ook vaak gebeurd. Maar het hoeft niet, niet het resultaat, maar het proces zelf is de waarde van Atelier@home.

Je kunt alleen als lezer van mijn nieuwsbrief de unieke Atelier@home cadeaubon bestellen en cadeau geven.

Jouw/ jullie voordelen?

Jullie plannen zelf een datum waarop jullie kunnen (di-wo-do-vr- mogelijk), je kunt kiezen of je het thema “kom je spelen?!” wil volgen of samen een mixed media vriendschapsschilderij maakt dat uit twee delen bestaat en dus in jullie beide huizen te bewonderen is.


Thema: Kom je spelen?! of Vriendschapsschilderij.

Kosten: €49,95 voor 2 personen.
Tijd: 9:30 tot 12:00.

De datum plannen jullie samen en geef je uiterlijk drie weken van te voren aan zodat ik jullie op je gewenste datum kan ontvangen.

De cadeaubon ontvang je na betaling via de post en is feestelijk verpakt in de stijl van Atelier@home.


Wat ontvang je tijdens deze ochtend?
De creatieve materialen zoals klei, acrylverf, doeken, kwasten, ijzerdraad, gips, stof en diverse voorwerpen in Atelier@home staan tot jullie beschikking, koffie/thee en heerlijke verwennerijtjes, gezelligheid, inspiratie en een leuke mini-goodiebag om thuis ook te blijven spelen.