Atelier@home

Kom je spelen?


“we stoppen niet met spelen omdat we ouder worden, we worden ouder omdat we stoppen met spelen.” George Bernard Shaw-

KOM JE OOK?!

Laten we onszelf de ruimte gunnen om te spelen. We hebben die creatieve ruimte zo nodig om te ontspannen en te spelen. Uit je hoofd naar je hart en handen, om gewoon maar te laten ontstaan. Geen lat en geen doel, maar genieten van het proces zelf. Gewoon jezelf de tijd gunnen om te spelen.

Tijdens Atelier@home is dat wat we doen, spelenderwijs bezig zijn, het hoeft niet iets te worden voor het iets is. Vind je het lastig om je hoofd uit te zetten, is er altijd een lat en een doel om te halen? En voel je steeds vaker de behoefte om gewoon op te gaan in wat je maakt met je handen?

Dan is een Atelier@home-sessie echt iets voor jou. Ontspanning, creatief spelen en uit je hoofd zijn de kernwoorden van deze ochtenden. Het thema van dit jaar is Kom je spelen?!. Gun jouw creatieve kant de ruimte, boek een Atelier@home-sessie en ervaar wat spelen met je doet.

Data in 2022: Boek op jouw verzoek

Je kunt Atelier@home op jouw verzoek en in overleg met mij inplannen. Er zijn ochtend- en middag sessies mogelijk. Er is plaats voor maximaal twee personen. Kosten (betaling kan via pin) €29,95 per sessie. Boek je drie dagdelen vooruit? Dan betaal je slechts € 25,95 per dagdeel i.p.v. €29,95.
Thema: Kom je spelen?!
Tijd: 9:30 tot 12:00 of 13:00 tot 16:00.


Wat ontvang je tijdens deze ochtend?
De creatieve materialen zoals klei, acrylverf, doeken, kwasten, ijzerdraad, gips in Atelier@home staan tot je beschikking, koffie/thee en heerlijk lekkers, gezelligheid, inspiratie en een leuke mini-goodiebag om thuis ook te blijven spelen. Klik hier voor een sfeerimpressie.