Atelier@home

Kom je spelen?


“we stoppen niet met spelen omdat we ouder worden, we worden ouder omdat we stoppen met spelen.” George Bernard Shaw-

KOM JE OOK?!

Misschien herken je het wel, je houdt er van om creatief bezig te zijn, maar je geeft jezelf de tijd niet, want er is nog zoveel nuttigs te doen of vragen de dagelijkse dingen jouw volledige aandacht. En voor je het weet is de dag alweer voorbij.

Workshops zijn leuk, maar je houdt niet zo van drukte, of je hoofd of je agenda zit te vol en het komt er niet van…. Kortom, net even te veel drempels die je tegenhouden. Herken je jezelf hierin?

Dan is een Atelier@home-sessie echt iets voor jou. Ontspanning, creatief spelen en uit je hoofd zijn de kernwoorden van deze ochtenden. Het thema van dit jaar is Kom je spelen?!. Gun jouw creatieve kant de ruimte, kom naar de Atelier@home-sessie.

Data in 2021: 17 september, 15 oktober en 19 november. Data 2022: 14 januari, 18 februari en 25 maart.

Opgeven kan voor 1, 2 of 3 ochtenden. Er is plaats voor maximaal twee personen. Kosten (betaling kan via pin) €21,95 per ochtend. Boek je alle drie de ochtenden vooruit? Dan betaal je slechts €18,95 per ochtend i.p.v. €21,95.
Thema: Kom je spelen?!
Tijd: 9:30 tot 12:00.


Wat ontvang je tijdens deze ochtend?
De creatieve materialen zoals klei, acrylverf, doeken, kwasten, ijzerdraad, gips in Atelier@home staan tot je beschikking, koffie/thee en heerlijke verwennerijtjes, gezelligheid, inspiratie en een leuke mini-goodiebag om thuis ook te blijven spelen.